Na vama je da kazete sta i kako zelite a nase je da to za Vas profesinalno izgradimo!

  • +381 (0)11-403-26-95

    premijusdoo@gmail.com

  • Stanka Tisme 31dj

    11273 Batajnica-Beograd

  • Pon - Pet 8:00 - 16:00

    Subota 08:00 - 14:00

O nama

Dozvolite nam da se predstavimo

PremijusO nama

Ko smo mi?

Premijus d.o.o je porodicna kompanija osnovana nakon dugogodisnjeg iskustva vlasnika u oblasti izvodjenja svih vrsta gradjevinskih radova.
Nas tim inzenjera spreman je da odgovori svakom vasem zahtevu i realizuje svaki projekat koji ste zamislili.

Ko čini naš tim?

U okviru nase kompanije zaposljavamo majstore svih profila, tako da svaki objekat mozemo svojim kapacitetima izgraditi od temelja do krova po sistemu kljuc u ruke.
Zaposljavamo zidare, tesare, armirace,molere, keramicare, fasadere, elektricare, vodoinstalatere, limare, bravare, varioce…
Takodje u nasem timu imamo i veliki broj inzinjera koji poseduju licence u oblasti projektovanja i izvodjenja gradjevinskih radova i zavidan broj gradjevinskih tehnicara sa dugogodisnjim iskustvom.

Oprema i sertifikati

Posedujemo veliku kolicinu gradjevinske opreme,masina i najsavremenijih alata kojima postizemo vrhunski nivo profesionalnosti i najvisi kvalitet izvedenih radova. Takodje u nasem vlasnistvu imamo i veliki broj putnickih i teretnih vozila.

Posedujemo ISO standarde i to
ISO 9001, ISO 14001, Iso 18001, iso 22301, iso 27001,iso 20001,iso 50001,iso 37001.

Bezbednost na radu

Nasoj firmi je bezbednost i zastita radnika na prvom mestu, o cemu poseban tim ljudi obucenih za bezbednost i zastitu na radu vodi svakodnevno racuna.
Saradjujemo sa svim renomiranim proizvodjacima gradjevinskih materijala i opreme od kojih imamo punu podrsku njihovih tehnickih timova pri ugradnji istih na gradilistima,sto daje dodatnu sigurnost i garnciju na izvedene radove svakom investitoru.